Innovaties op Metavak 2024 – Een blik op de toekomst

PUBLISH DATE

October 08, 2024

POST AUTHOR

Op 1, 2 en 3 oktober vond de METAVAK 2024 plaats in Gorinchem, en wij waren erbij! Met meer dan 6.000 bezoekers en ruim 160 standhouders uit zeven landen was de beurs een levendige ontmoetingsplaats voor professionals in de metaalindustrie.

Op de beursvloer was duidelijk te zien hoe snel de sector zich ontwikkelt. Moderne technologie en geautomatiseerde systemen spelen een steeds grotere rol in productieprocessen. Wij demonstreerden onze nieuwste oplossingen op het gebied van onder andere digitaal ontwerpen, productiesturing en productconfiguratie. Daarnaast stonden onze innovaties Oroox en Calculate volop in de schijnwerpers.

Metavak
Metavak

De kracht van automatisering

Het was duidelijk dat veel bedrijven naar oplossingen zoeken die hen helpen om productieprocessen te automatiseren en te optimaliseren. Bedrijven willen steeds sneller inspelen op veranderingen in de markt en profiteren van de voordelen van industrie 4.0. Onze software oplossingen helpen hierbij door processen efficiënter in te richten en de productie flexibeler te maken. Deze oplossingen spelen in op de groeiende vraag naar flexibele en schaalbare oplossingen. Dit is essentieel in de huidige concurrerende markt.

De toekomst van online verkoop

De verschuiving van traditionele verkoop naar online kanalen is niet te missen. Met Oroox automatiseren we het bestelproces en versnellen we de time-to-market. Oroox biedt klanten de mogelijkheid om producten eenvoudig en snel online te configureren en te bestellen. Dit sluit perfect aan bij de groeiende vraag naar online tools binnen de industrie, vooral onder de nieuwe generatie klanten. De befhoefte aan automatisering groeit en wij helpen bedrijven te optimaliseren door hen in staat te stellen nieuwe kansen aan te grijpen.

Op de beurs hebben we geweldige feedback gekregen op deze innovatie van Oroox, en het is duidelijk dat de markt klaar is voor deze verschuiving.

Waardevolle nieuwe inzichten

Metavak 2024 bood ons de kans om in gesprek te gaan met partners, klanten en prospects, en waardevolle inzichten te verkrijgen over de richting waarin de metaalindustrie zich ontwikkelt. We zien een sterke verschuiving naar digitalisering en automatisering, wat nieuwe mogelijkheden met zich meebrengt omtrent integraties en procesoptimalisatie. Bedankt aan iedereen die ons heeft bezocht!

Heb je ons gemist op de beurs, of wil je meer weten over onze oplossingen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie!

Neem contact met ons op

HelpDesk

073-6894873

Mail ons

support@aesc.nl