Belangrijke veranderingen KeyShot

PUBLISH DATE

August 01, 2024

POST AUTHOR

Introductie KeyShot Studio, KeyShot Hub en KeyShot Dock

KeyShot heeft belangrijke nieuwe updates aangekondigd! Een vernieuwde branding, nieuwe namen voor de KeyShot-producten en KeyShot lanceert een gloednieuw hulpmiddel voor ontwerpteams genaamd KeyShot Hub. Deze vernieuwingen zijn een resultaat van de frisse visie en richting bij KeyShot, met als doel de klanten te helpen een efficiëntere en meer collaboratieve reis te faciliteren van productconcept tot marktintroductie.

 

Een nieuw tijdperk; KeyShot Studio

De KeyShot-rendersoftware heeft een nieuwe naam: KeyShot Studio. In deze virtuele studio kunnen ontwerpers hun creatieve visies tot leven brengen.

Release 2024.2

KeyShot Studio versie 2024.2 is inmiddels aangekondigd. Deze update brengt verschillende belangrijke veranderingen die je dagelijkse workflow zullen verbeteren, waaronder:

  • Geüpgrade Web Viewer met exportvoorvertoning, materiaalmatching en texture baking.
  • UI-upgrades, waaronder een gebruiksvriendelijkere Move Tool met aanpasbare sneltoetsen.
  • Importupdates, inclusief animatiebestanden.

Introductie van KeyShot Hub

Gedurende de twee decennia dat industriële ontwerpers op KeyShot hebben vertrouwd, hebben ze hun workflowuitdagingen en best practices gedeeld met KeyShot. Zij hebben geleerd dat er een significante behoefte is aan samenwerkingsoplossingen, zoals hulp bij het beheren van scènes, bibliotheekassets en renderings; versiebeheer en -controle; en het bijhouden van feedback tijdens beoordelingen. Ontwerpers hebben KeyShot verteld dat ze veel energie besteden aan deze taken, terwijl ze liever gefocust zouden zijn op hun ontwerpen.

Daarom heeft KeyShot het product KeyShot Hub geïntroduceerd, het nieuwe samenwerkingshulpmiddel dat ontwerpteams bij elkaar houdt gedurende het hele productontwerpproces. Met KeyShot Hub heb je toegang tot een teamgeïntegreerde bibliotheek voor materialen, texturen, omgevingen en scènes. Maak je KeyShot Studio-data nog nuttiger door tags toe te voegen, gerelateerde assets te verbinden en versies bij te houden, van de eerste creatie tot de voltooiing van het visualisatieproces. Met Hub kan je team zich beter concentreren op waar ze het beste in zijn: het ontwerpen van prachtige producten en visuals die klanten geweldig vinden.

Digizuite DAM Software is nu KeyShot Dock

In april heeft Digizuite zich officieel aangesloten bij KeyShot en nu is de digital asset manager (DAM) van Digizuite omgedoopt tot KeyShot Dock, met verbeterde mogelijkheden.

Met KeyShot Dock levert KeyShot een geavanceerde DAM die de kracht van 3D omarmt, asset management centraliseert en efficiënte distributie over alle verkoop- en marketingkanalen waarborgt.

KeyShot Dock blijft krachtige integraties, automatisering en distributiemogelijkheden bieden die zijn afgestemd op jouw behoeften. De updates die zijn uitgebracht, omvatten:

  • Direct assets uploaden naar een bestaande map en map-tagging stroomlijnen.
  • Kies het gewenste assetformaat bij het delen van een enkel asset zonder een collectie te maken.
  • Bekijk asset-crops direct op de assetkaart met crop-indicator.
  • Volg de voortgang van downloads op aanvraag met een statusindicator.
  • Genereer AI-metadata op meerdere assets tegelijk.

In de toekomst zullen er functies geïntroduceerd worden die zijn afgestemd op 3D-assets, terwijl KeyShot blijft investeren in mogelijkheden die kosten verlagen en de productiviteit verhogen.

We zijn enthousiast over deze nieuwe ontwikkelingen en kijken ernaar uit om je te helpen het maximale uit de producten van KeyShot te halen.

Neem contact met ons op

HelpDesk

073-6894873

Mail ons

support@aesc.nl